Ki/Belépés

Mert milyen dolog ez már, kérem?Hollywood

Meglátjuk a trailert a tévében, vagy egy másik film előtt a moziban, vagy az interneten, és felkeltik az érdeklődésünket. Erre mi felkerekedünk, és elmegyünk a moziba.

Jegy megvesz, popkorn bekészít, kóla szürcsöl, majd jön a feketeleves: a film egy szar.

Vagy nézhetetlenül pocsék a sztori, vagy a színészi játék, vagy a látvány nem az, amit ígértek, vagy egészen egyszerűen a trailerben minden benne volt, a film ennek csak hulladékkal nyakonöntött, híg változata.

Azt mondják erre: Ha nem tetszik, ne nézd, nyitva az ajtó, haza lehet ballagni a moziból.

Hát, egy nagy büdös lófaszt, kérem!

Engem ugyanis átvágtak, mint egy marék szart a palánkon!
Tévedés ne essék; nem mondom azt, hogy minden film ilyen, igen is vannak arra méltó termékek is, hogy az emberek megnézzék, de bosszantó mértékben megnőtt a szar aránya az utóbbi időben.

Beetettek a trailerrel, ha úgy tetszik, megtévesztő reklámot nyomtak az arcomba, amivel is kicsalták a zsebemből a pénzt. Ezt a legszarabb helyeken is büntetik.

Ha a sarki pék óriási cipókkal kecsegtet a plakáton, és miután megvettem, kidrül, hogy egy kibaszott nagy üreg van a belsejében, pontosan ugyanezzel a szituval panaszt tehetek a péknél, és ha nem adja vissza a pénzem, elballaghatok a békéltető testülethez, akik majd testületileg masszírozzák meg a pék úr ánuszát egy jó nagy buzogánnyal.

Ám a moziban ez nincs így!

És ez ellen szeretnék tiltakozni, kérem!

Ha a film feléig kijövök a teremből, a mozi igen is legyen köteles visszaadni a pénzem.

Addig is, amíg az embereket ilyen pofátlan módon átbasszák, nem kéne azon csodálkozni, hogy sokan kalózfilmeket töltenek le, és néznek.

A gyártó legyen rákényszerítve arra, hogy ne szart gyártson, a mozi meg arra, hogy ne vegyen és ne vetítsen szart, mert abból elegem van - és nem csak nekem!
Hollywood monnyon le!

Oldalmegjelenések száma

003612

Kapcsolódó írások

Legutóbbi videó

Megöltek egy kölyökzsiráfot.

QR - Link az oldalra

QR ugrókód a cikkre
Go to top